ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ολυμπιακός και Sport Innovation Index!

Αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Αϊντχόφεν για τις ανάγκες των εργασιών του εναρκτήριου meeting του προγράμματος Sport Innovation Index.

Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και εκτός των αγωνιστικών χώρων ο Ολυμπιακός! Αντιπροσωπεία του συλλόγου μας συμμετείχε στο εναρκτήριο meeting του προγράμματος Sport Innovation Index, τις προηγούμενες ημέρες, στo Aϊντχόφεν της Ολλανδίας.
Ένα ακόμα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία ενός εργαλείου για την αξιολόγηση του βαθμού καινοτομίας των αθλητικών οργανώσεων, με γενικό στόχο να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τη διακυβέρνησή τους, να συγκρίνουν καινοτόμα αποτελέσματα έγκαιρα ή σε σύγκριση με άλλους οργανισμούς, αλλά και να διαπρέψουν στην καινοτομία.

Ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία και τη διάδοση του συγκεκριμένου προγράμματος στην Ευρώπη! Η πλευρά του συλλόγου μας παρουσίασε το πλάνο επικοινωνίας, αλλά και τους τρόπους που μπορεί να επικοινωνηθεί πανευρωπαϊκά. Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δείχνει το ξεχωριστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για πρωτοβουλίες τεχνολογικού περιεχομένου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button