ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα στη Βαρκελώνη

Πράγματι μένουν 15 ημέρες για το φετινό Final-4 του Champions League, στο πόλο Γυναικών. Μιας και το διήμερο 20-21 Απριλίου, τα κορίτσια του Θρύλου έχουν ως στόχο να γράψουν ιστορία. Δηλαδή να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά το περσινό «διάλειμμα». Αλλά και κατακτήσουν τον τρίτο τίτλο των πρωταθλητριών Ευρώπης μέσα σε μια τετραετία. Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα στη Βαρκελώνη.

Ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Λοιπόν, η αποστολή των κοριτσιών του Θρύλου θα ταξιδέψει στα τέλη της μεθεπόμενης εβδομάδας για την Καταλωνία. Μιας και θα διεκδικήσουν ένα ακόμα τίτλο των πρωταθλητριών Ευρώπης. Εξάλλου, η European Aquatics έκανε γνωστές τις ώρες των ημιτελικών του Σαββάτου. Αλλά και τις αντίστοιχες της Κυριακής. Δηλαδή τόσο του μικρού όσο και του μεγάλο τελικού, όταν και θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα.

Άρα τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη ξέρουν τί τις περιμένει, αλλά και πώς να αγωνιστούν για να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης. Καταρχάς στον ημιτελικό με την Ματαρό. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκες» έχουν την εμπειρία από τις περσινές αναμετρήσεις με την ισπανική ομάδα. Όπως και το έξτρα κίνητρο για την πρόκριση στον τελικό. Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα στη Βαρκελώνη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 20 Απριλίου

  • 13:00 Σαντ Αντρέου – Σαμπαντέλ
  • 15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ματαρό

Το πρόγραμμα της Κυριακής 21 Απριλίου

  • 13:00 Μικρός Τελικός
  • 15:00 Μεγάλος Τελικός

Σχετικά Άρθρα

Back to top button