ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έντονη κινητικότητα στο μπάσκετ Γυναικών

Οι «ερυθρόλευκες» αρχίζουν με τις ανανεώσεις παικτριών όπως η Σταμάτη, η Νικολοπούλου, η Σπυριδοπούλου και έχει και συνέχεια.

Η αρχή έγινε με την παραμονή της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου. Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο redaroume, η Διονυσία Αλεξανδρή έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να αφορά τα ερυθρόλευκα. Δεν είναι, όμως, μόνο η δική της ανανέωση που είναι ακόμα και θέμα… ωρών να ανακοινωθεί. Κάτι ανάλογο ισχύει και με αρκετά ακόμα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ Γυναικών.

Ο λόγος για τις Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου και Αγγελική Νικολοπούλου. Οι τρεις Ελληνίδες παίκτριες έχουν συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου και έχουν δώσει τα χέρια για να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους. Ουσιαστικά πρόκειται για «κλεισμένες» περιπτώσεις. Το μοναδικό που απομένει σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις είναι η ανακοίνωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για να τελειώσουν και τυπικά τα θέματά τους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτές… Ήδη οι «ερυθρόλευκες» είναι σε διαπραγματεύσεις με ξένες παίκτριες για την ενίσχυση του τμήματος. Στη θέση «2», στη θέση «3»-«4», όπως και στη θέση «5». Με τον πήχη να έχει ανέβει σε ό,τι αφορά τις επιλογές παικτριών. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μιλούν με «δυνατές» περιπτώσεις και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πώς τα στελέχη της ομάδας είναι σε ανοικτή γραμμή και με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς. Ο Λετονός προπονητής έχει κάνει κι εκείνος τις δικές του επαφές, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει στις παίκτριες που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκες» πώς θα είναι ιδανική επιλογή για εκείνες να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button