ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Στην αγορά για παίκτη

Πράγματι, στο χθεσινό του ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός έχασε περισσότερα από ένα ματς. Διότι ο σοβαρός τραυματισμός του Μιλουτίνοφ και η μεγάλη απουσία του, άλλαξε τα δεδομένα. Μιας και θα χάσει αρκετά ματς στην Ευρωλίγκα, αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις. Επιπλέον, είναι μια περίοδος που και ο Φαλ είναι εκτός δράσης. Άρα η κίνηση ενίσχυσης επιβάλλεται. Ολυμπιακός: Στην αγορά για παίκτη.

Στην… αγορά για μεταγραφή

Λοιπόν, ο Φαλ θα μείνει εκτός δράσης για άλλες δύο εβδομάδες. Επίσης, η απουσία του «Μίλου» είναι πιθανόν να φτάσει τους δύο μήνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Άρα με αυτά ως δεδομένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η διοίκηση του Ολυμπιακού βγαίνουν στην αγορά. Διότι ο Θρύλος κοιτά για να αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη. Βέβαια, έχει και αντίπαλο το χρόνο. Μιας και τα χρονικά περιθώρια για μεταγραφής παίκτη που θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, είναι ως τις 7 Φεβρουαρίου. Κατά συνέπεια ό,τι γίνει, θα πρέπει να γίνει σύντομα. Εξάλλου, υπάρχουν και οι σχετικοί περιορισμοί.

Ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» παίκτη

Δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να αποκτήσουν παίκτη από την κορυφαία, συλλογική διοργάνωση. Όμως από τις άλλες της Ευρώπης, τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο μπορούν. Έτσι το βάρος έχει πέσει και εκεί, παράλληλα με την προετοιμασία του ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (25/1). Παρότι οι Μαδριλένοι είναι χωρίς Ταβάρες, οι απουσίες των Φαλ και Μιλουτίνοφ έχουν αποδυναμώσει αρκετά το Θρύλο. Βέβαια πάντα όταν «παίζει» το σενάριο μεταγραφής, η ονοματολογία αρχίζει άμεσα. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button