Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Κατσαμούρη

Βέβαια και προτεραιότητα για τις νταμπλούχες αποτελούσε η απόκτηση των ξένων παικτριών της ομάδας. Όμως, παράλληλα, στον Πειραιά γεμίζουν το ρόστερ τους. Διότι μια ομάδα που θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, πρέπει να έχει βάθος στον πάγκο. Μετά την αποχώρηση της Ελένης Πηλακούτα, ήταν αναγκαία η απόκτηση μιας Ελληνίδας παίκτριας στη θέση της. Τελικά αυτή βρέθηκε. Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Κατσαμούρη.
Ο Ολυμπιακός πήρε και την Μαρία Κατσαμούρη
Έτσι οι νταμπλούχες έκλεισαν και την 27χρονη σέντερ, που έχει ύψος 1,87μ. Άρα θα είναι πίσω από τις Τζόνσον και Γιακούμπτσοβα. Πιο συγκεκριμένα, με την απόκτησή της ολοκλήρωσαν τις κινήσεις μέσα στη ρακέτα. Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Αθηναϊκού θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στη σεζόν 2025/26. Ξεκίνησε από την ΑΕ Πυλαίας. Επιπρόσθετα έχει παίξει σε Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Αντίθετα με την προκάτοχό της, την Πηλακούτα, η Κατσαμούρη έχει εμπειρία από την Α1 Γυναικών. Επομένως, θα είναι μια ακόμη εναλλακτική λύση στο πλάνο της Φρόσως Δρακάκη.
Αξίζει να σημειωθεί πώς την προηγούμενη, αγωνιστική περίοδο έπαιξε με υποσχετική στον Πανσερραϊκό. Για την ακρίβεια, με την ομάδα των Σερρών είχε πέρσι στην Α1 Γυναικών περίπου 10 λεπτά (μ.ο.) ανά ματς. Επιπλέον τα στατιστικά της ήταν 3,2 πόντοι και 1,8 ριμπάουντ. Κατά συνέπεια, με την απόκτησή της, ο Θρύλος έκλεισε στο ρόστερ τις θέσεις μέσα στη ρακέτα. Απομένει μια κίνηση για την περιφέρεια. Πράγματι, οι ανθρώποι του Θρύλου να είναι σε ανοικτή γραμμή με μια Ελληνίδα παίκτρια. Για να κλείσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Κατσαμούρη.