Ολυμπιακός: Έτοιμος για τον τελικό του League Cup

Μετά τη νίκη (3-1) επί του Παναθηναϊκού στο Παλαιό Φάληρο, στον ημιτελικό του Final-8, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ακόμα μεγάλο ματς. Πιο συγκεκριμένα αυτό που δίνει το τρόπαιο στη διοργάνωση, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ολυμπιακός: Έτοιμος για τον τελικό του League Cup.
Με στόχο την πρώτη φετινή κούπα, αυτή του League Cup
Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ είναι έτοιμη για τον τελικό. Την Παρασκευή (5/12) στις 16:45 (ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Ειδικότερα σε ένα ματς ειδικής διαχείρισης, χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες του «Ανδρέας Βαρίκας». Όμως η νίκη παραμένει μοναδικός στόχος. Όπως και η κατάκτηση του League Cup, για δεύτερη διαδοχική σεζόν και όγδοη φορά στην ιστορία του. Ολυμπιακός: Έτοιμος για τον τελικό του League Cup.
Καβάνα: «Θα παλέψουμε για το τρόπαιο, για το σύλλογο και τον κόσμο»
Λοιπόν, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα της 5ης Δεκεμβρίου, μίλησε ο Αργεντίνος πασαδόρος. Πιο συγκεκριμένα, ο Μαξιμιλιάνο Καβάνα ανέφερε: «Ο τελικός της Παρασκευής θα είναι ένα σπουδαίο ματς εναντίον μιας καλής ομάδας. Δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι αν παίξουμε στο επίπεδό μας, το οποίο πετυχαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, θα κερδίσουμε. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και πάνω απ’ όλα, είναι ένας τελικός. Θα παλέψουμε για τον στόχο μας, που είναι η νίκη. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε αυτό και να δώσουμε στον σύλλογο και στους οπαδούς μας ένα ακόμα τρόπαιο».




