ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ενός λεπτού σιγή…

Ελάχιστος φόρος τιμής… Γιατί η τραγωδία είναι και τεράστια και ανείπωτη για την Ελλάδα! Έτσι, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κατέθεσε το σχετικό αίτημα στην Euroleague που έγινε αποδεκτό. Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ενός λεπτού σιγή.

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στη Ρουμανία

Εξάλλου, σε τέτοια ζητήματα δεν χωρούν… οπαδικά! Αλλά ο Ολυμπιακός, ως οργανισμός που έχει βιώσει την ανείπωτη τραγωδία της Θύρας 7, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το αυτονόητο για την περίσταση. Δηλαδή να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των 7 αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Αυτών των παιδιών που έχασε τη ζωή τους, στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, ενώ πήγαιναν στη Γαλλία για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Έτσι ο Θρύλος ζήτησε, με σχετικό αίτημα από την Euroleague το προφανές. Δηλαδή πριν το τζάμπολ του αποψινού αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Πιο συγκεκριμένα, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας με τους 7 αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Επίσης, η διοργανώτρια αρχή το έκανε αποδεκτό. Άρα αυτό θα συμβεί πριν αρχίσει το αποψινό ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ενός λεπτού σιγή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button