ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοταχώς για sold out με ΑΕΚ

Η κινητοποίηση του κόσμου του Ολυμπιακού για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη. Από το πρωί της Τρίτης που ξεκίνησε ηλεκτρονικά η προπώληση των εισιτηρίων, οι οπαδοί του Θρύλου έδειξαν πώς θα είναι ξανά κοντά στην ομάδα. Αλλά πώς όλοι μαζί, μια ΓΡΟΘΙΑ, θα παλέψουν για τη μεγάλη αντεπίθεση και την δυναμική επιστροφή στη «μάχη» του τίτλου. Ολοταχώς για sold out με ΑΕΚ.

Μήνυμα για sold out

Πιο συγκεκριμένα μέσα σε λίγες ώρες «έφυγαν» περισσότερα από 6.000 εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Όλα αυτά μέσω διαδικτύου, γιατί τα εκδοτήρια δεν έχουν ανοίξει ακόμη. Εξάλλου, αυτό θα συμβεί από το πρωί της Τετάρτης. Είναι, επίσης, δεδομένο πώς πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού θα κοιτάξουν να προμηθευτούν παραδοσιακά τα «μαγικά χαρτάκια» για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής. Το ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

«Τρέλα» ενόψει ΑΕΚ

Ο κόσμος του Θρύλου έχει συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο γύρω από την ομάδα μετά τα αίσχη στη Λεωφόρο. Αλλά, επιπλέον, είδαν όλοι έναν Ολυμπιακό που έπαιξε μπάλα. Διότι ήταν η ομάδα που έκανε το παιχνίδι της, που κυριάρχησε στη Λεωφόρο. Έτσι, όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πώς δεν πρέπει να λείπει κανείς από το πλευρά των «ερυθρολεύκων». Με ένα κατάμεστο γήπεδο την Κυριακή, θα στείλουν ένα ακόμη μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τη συνέχεια. Ολοταχώς για sold out με ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button