ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλοι στην … «πρίζα»!

Δεν χαλαρώσουν στιγμή στον Ολυμπιακό κι άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας εν όψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σε κατάσταση απόλυτης εγρήγορσης βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό.

Η απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το γενικότερο πλάνο, αλλά και τον προγραμματισμό των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι συνεχίζουν να δουλεύουν αδιάκοπα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη

Ο Όσκαρ Γκαρθία και οι στενοί του συνεργάτες συνεχίζουν την μεθοδική δουλειά, με ξεκάθαρη επιδίωξη η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη από κάθε άποψη Και το κυριότερο, «φρέσκια» να αντιπαρέλθει στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές και να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου.

Γι’ αυτό τον λόγο η ένταση των προπονήσεων εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ώστε η ομάδα να παραμείνει σε αγωνιστική εγρήγορση.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά ότι η χαλάρωση «απαγορεύεται» διά … ροπάλου. Ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου τα πάντα κινούνται άνω σε μία τεντωμένη κλωστή και η ομάδα μπορεί με αντεπίθεση διαρκείας να φέρει τα πάνω – κάτω

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button