ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλοι ΣΕΦ να τιμήσουμε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς!»

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού απηύθυνε ο Χρήστος Μπαφές, ώστε να γεμίσει κάθε γωνιά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ώστε να εκφράσει με τον δικό του τρόπο την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

 

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού απηύθυνε ο Χρήστος Μπαφές, ώστε να γεμίσει κάθε γωνιά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ώστε να εκφράσει με τον δικό του τρόπο τη ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (14/9) στην αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 «πινελιές και σπορ» κι αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του φιλικού αγώνα που θα τελεστεί προς τιμή του τεράστιου Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ένα παιχν΄δι, το οποίο θα είναι πραγματική γιορτή του μπάσκετ και θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία των «ερυθρόλευκων»

«Ο κόσμος μας αξίζει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια, αλλά και να συμβάλει στο φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην Ελλάδα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Αρα είναι διπλό το κίνητρο για να βρεθούμε όλοι στο σπουδαίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ».

Ο Χρήστός Μπαφές υπογράμμισε πως ο το παιχνίδι θα’ χει και τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφενός γιατί θα είναι η πρώτο εφετινό του Ολυμπιακού μπροστά στο κοινό του και αφετέρου γιατί ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει επιλέξει εν ενεργεία αστέρες του παγκοσμίου μπάσκετ: «Επιθυμία του κ. Ιβκοβιτς είναι να κλείσει τη σπουδαία προπονητική του καριέρα δίνοντας εντολές από τον πάγκο σε εν ενεργεία παίκτες. Δεν ήθελε να γίνει ένα ματς – σόου. Θέλει να είναι το τελευταίο, πραγματικό παιχνίδι του. Ετσι, δεν επέλεξε ιερά τέρατα του παρελθόντος που είναι παλαίμαχοι, αλλά μπασκετμπολίστες που πρωταγωνιστούν στα γήπεδα της Ευρώπης και του NBA. Καθημερινώς ανακοινώνουμε δύο ονόματα παικτών που θα δούμε στο ΣΕΦ στις 20 Σεπτεμβρίου με την ομάδα των «Ντουσαν Ιβκοβιτς Stars». Θα είναι, λοιπόν, ένα κανονικό παιχνίδι που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου μας».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αποκάλυψε πως σε αυτό το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με τις νέες εμφανίσεις τους, μίλησε για την εξέλιξη της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2017-18 και για το ποιο θα’ ναι το αγωνιστικό προφίλ της νέας ομάδας του Θρύλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button