ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα καλά με τα δελτία των Χασάν, Αβραάμ και «Τόρο»… ξαφνικά!

Κοίτα να δεις πού η ΕΠΟ μέσα σε λίγες ώρες έλυσε το θέμα με την παράταση, μετά από τόσες ημέρες απραξίας.

Τρομερό αυτό που έγινε τελικά με την ομοσπονδία!Στον… αέρα ήταν μέχρι πριν λίγη ώρα η συμμετοχή των δύο Ελλήνων παικτών, αλλά και του Αιγύπτιου επιθετικού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Όλα αυτά μετά την «άρνηση» του προέδρου της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Διακοφώτη, να επικυρώσει την παράταση της διάρκειας των συμβολαίων των τριών «ερυθρόλευκων». Με τον Ολυμπιακό να έχει προβεί στη σχετική διαδικασία από τις 17 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα. Αλλά ως το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου, η ΕΠΟ να σφυρίζει… αδιάφορα από το θέμα και να μην έχει κάνει ό,τι προβλέπεται.

Και ΞΑΦΝΙΚΑ, μόλις το θέμα πήρε διαστάσεις, η ΕΠΟ που για σχεδόν 9 ημέρες ήταν απούσα και άπραγη, βρήκε τη λύση και επικύρωσε την παράταση των συμβολαίων των τριών παικτών του Ολυμπιακού, ως την 31η Αυγούστου! Όσα δεν είχαν γίνει σε τόσες ημέρες, έγινε μέσα σε λίγη ώρα! Φοβερό!

Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Με τα σάιτ της «εξυγίανσης» να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, χρεώνοντας την ιστορία αυτή στον Ολυμπιακό που είχε παρατείνει τα συμβόλαια ως τις 21 Αυγούστου, ελέω Europa League όπως γράφτηκε. Και πώς ήταν λάθος των «ερυθρολεύκων» και όχι της Ομοσπονδίας. Αλλά δεν τους τα λένε καλά και τα παιδιά εκτίθενται διαρκώς!

Η απόφαση της ΕΠΟ, που πάρθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή, αναφορικά με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό πάρθηκε στις 19/8. Ότι δηλαδή οι ομάδες θα αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ. Ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην παράταση των συμβολαίων από τις 17/8. Με την έγκριση τόσο από την Super League όσο και από την FIFA λόγω του Χασάν!

Το πιο καλό το αφήσαμε για το τέλος. Η ΕΠΟ, και καλά, καθυστέρησε τη διαδικασία γιατί θα έπρεπε να απευθυνθεί στη FIFA για να πάρει το ΟΚ. Την Παγκόσμια Ομοσπονδία που ενέκρινε σε χρόνο… dt της παράτασης του συμβολαίου του Χασάν. Μάλλον από την ΕΠΟ δεν είχαν βρει τον κατάλληλο άνθρωπο στη FIFA για να απευθύνουν το «αίτημά» τους. Λέμε τώρα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button