ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ της «εξυγίανσης»!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών, Παναγιώτης Διακοφώτης, αρνείται να επικυρώσει την παράταση των συμβολαίων των Χασάν, Αβραάμ και Τοροσίδη.

Στην ΕΠΟ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Προκαλούν με απίστευτο τρόπο. Και πάντα με έναν στόχο. Τον Ολυμπιακό! Τί συνέβη τώρα; Η καταστρατήγηση των κανονισμών. Όλα όσα έχουν κάνει οι «εξυγιαντές» με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έναν αγώνα παρωδία με τις ενέργειές τους, δεν είναι τίποτα. Το τελευταίο είναι πραγματικά ανήκουστο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Διακοφώτης, αρνείται να επικυρώσει την παράταση της διάρκειας των συμβολαίων τους για τους Αμχέντ Χασάν, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη. Πού είναι το «ωραίο» στην υπόθεση αυτή; Πώς τόσο η Super League όσο και η FIFA το έχουν κάνει ήδη! Αλλά στην ΕΠΟ έχουν τον δικό τους… Θεό!

Προσέξτε τώρα… Η απόφαση για την δυνατότητα παράτασης των συμβολαίων των παικτών ως την 31η Αυγούστου έχει παρθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στις 16 Ιουνίου. Ποδοσφαιριστών που είχαν συμβόλαια ως την 30ή Ιουνίου. Αιτία ήταν η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και η παράταση της αγωνιστικής περιόδου. Δηλαδή η ΕΠΟ έχει δώσει τη δυνατότητα στις ομάδες να το πράξουν αυτό.

Ο Ολυμπιακός έκανε, ως όφειλε, το αυτονόητο. Παρέτεινε τα συμβόλαιο των δύο Ελλήνων και του Αιγύπτιου στις 17 Αυγούστου. Από την πλευρά της Λίγκας επικυρώθηκαν και εστάλησαν στην ΕΠΟ. Σχεδόν 10 ημέρες μετά και δεν έχει επικυρωθεί. Με την επιτροπή του Διακοφώτη να έχει μπλοκάρει, χωρίς καμιά αιτιολογία, την επικύρωση των συμβολαίων. Με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Και όχι μόνο η Super League! Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει πράξει το αυτονόητο με τον Χασάν. Η FIFA έχει παρατείνει το συμβόλαιο του «Φαραώ» με τον Θρύλο ως την 31η Αυγούστου. Επειδή ήταν διεθνής δανεισμός και θα έπρεπε να περάσει από το σύστημα TMS, που αφορά διεθνείς μεταγραφές. Αλλά στην ΕΠΟ την έχουν… δει αλλιώς! Έχουν δικό τους κανονιστικό πλαίσιο όπως φαίνεται!

Μια κίνηση 100% προκλητική εις βάρος του Ολυμπιακού από το μέλος της ομοσπονδίας, αλλά και γενικότερα από την ίδια την ΕΠΟ που προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει πρόβλημα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Αλλά η λύση είναι απλή. Η νομικής οδός.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κινηθούν νομικά. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η αναίτια καθυστέρηση, χωρίς κανέναν λόγο, από την πλευρά της «εξυγίανσης»! Δεν θα μείνει έτσι… Δεν μπορεί ένας Διακοφώτης να κάνει ό,τι θέλει! Ειδικά από τη στιγμή που εκπροσωπεί την Ομοσπονδία. Μια ΕΠΟ που παραμένει απούσα σε αυτή την ιστορία. Ο πρόεδρός της, ο Β. Γραμμένος, τί κάνει ακριβώς; Διότι είναι και δικηγόρος. Δεν καταλαβαίνει πώς καταπατάται η νομιμότητα με τη στάση του προέδρου της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button