ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα ανοικτά για εξτρέμ…

Ο Ολυμπιακός θα στηρίξει το πρότζεκτ του Βρουσάι, αλλά δεν έχει «κλείσει» το σενάριο απόκτησης ενός ακραίου.

Η μεταγραφή του Μπρούμα δεν έχει βγει για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήρθε για να δώσει λύσεις, με «όπλο» την εμπειρία του. Από την άλλη, όμως, οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να προσφέρει και να βοηθήσει. Με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από αυτό το γεγονός.

Η περίοδος των μεταγραφών πλησιάζει και είναι όλα ανοικτά για το κεφάλαιο εξτρέμ. Ναι μεν ο Βρουσάι άρπαξε την ευκαιρία και θα στηριχθεί. Ο Μαρτίνς τον πιστεύει τον νεαρό εξτρέμ, θα του δώσει κι άλλες ευκαιρίες, όμως το ζήτημα είναι και ποσοτικό. Εάν ο Μπρούμα δεν δείξει το προσεχές διάστημα πώς είναι σε θέση να αγωνιστεί και να προσφέρει στην ομάδα, τότε το σενάριο για αλλαγή στο ρόστερ είναι ανοικτό. Πώς θα γίνει αυτό;

Μα με την προσθήκη ενός ακόμα ακραίου, ώστε η ομάδα να έχει επιπλέον λύσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του Μπρούμα και ο 26χρονος Πορτογάλος να επιστρέψει στις αρχές του 2021 στην Αϊντχόφεν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button