ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται στο ΣΕΦ

Μόνο ΣΕΦ έχει το πρόγραμμα από δω και πέρα για τον Ολυμπιακό! Από τη στιγμή που άνοιξε το φαληρικό στάδιο οι Πειραιώτες δεν θα επισκεφθούν ξανά το γήπεδο της Βουλιαγμένης, για τη χρήση του οποίου ευχαρίστησαν και δημόσια τον δήμαρχο της περιοχής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του επισκέπτονται το «Ειρήνης και Φιλίας» για ατομικά προγράμματα, βάρη και σουτ και θα συνεχίσουν φυσικά στο ίδιο μοτίβο και τις επόμενες ημέρες.

Όπως είναι λογικό και επόμενο, η κατάσταση των παικτών δεν είναι η ιδεατή, έχουν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση και αυτό που προέχει τώρα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι να επανέλθει το σώμα τους στην ιδεατή κατάσταση.

Βρίσκονται σε ένα επίπεδο όπως όταν μένουν τραυματίες για ένα διάστημα και μετά απαιτείται χρόνος για να επανέλθουν σε πρότερη κατάσταση. Με τα συστήματα δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και αυτό που προέχει τώρα είναι να δουλέψουν το σώμα τους, αλλά και τον ρυθμό τους με την μπάλα, καθώς δύο μήνες χωρίς μπάλα είναι πολύς χρόνος.

Θυμίζουμε πως από τους Έλληνες οι μόνοι που δεν ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, οι οποίοι προέρχονται από χειρουργεία και ακολουθούν πιστά τα δικά τους προγράμματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close