ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ημερομηνίες του League Cup

Μία ακόμη διοργάνωση ξεκινά για τον Ολυμπιακό. Μετά το πρωτάθλημα της Volley League αλλά και το CEV Challenge Cup έρχεται η ώρα για το League Cup. Η φάση των «8» της διοργάνωσης θα διεξαχθεί προσεχώς. Οι ημερομηνίες του League Cup.

Οι ημερομηνίες με την Κηφισιά

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την Volley League. Ωστόσο είναι γνωστό πότε θα γίνουν τα δύο ματς του Ολυμπιακού με την ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη για την 8άδα του League Cup. Καταρχάς, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντίπαλες στο Ζηρίνειο. Πιο συγκεκριμένα, στις 3 Δεκεμβρίου, για το πρώτο ματς των προημιτελικών του League Cup.

Στη συνέχεια, μετά από τέσσερις ημέρες θα αναμετρηθούν ξανά. Ειδικότερα στο «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη, στις 7 Δεκεμβρίου. Δηλαδή στο δεύτερο ματς για να βγει η ομάδα που θα περάσει στην οκτάδα του τρίτης, τη τάξει, διοργάνωσης στην Ελλάδα. Οι ημερομηνίες του League Cup.

Μετά το League Cup ξανά Κηφισιά

Αλλά δεν τελειώνουν εκεί τα ματς με την Κηφισιά. Καθώς στις 10 Δεκεμβρίου θα υπάρξει ένα ακόμη ματς με την ομάδα των βορείων προαστίων. Διότι οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν επίσης στο Ρέντη. Αν και το ματς αυτό θα είναι για το πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα την 7η αγωνιστική. Δηλαδή τρία ματς μέσα σε μια εβδομάδα για τις δύο ομάδες, σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button