ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Θρύλος προετοιμασία με Σαμπαντέλ

Μια εβδομάδα όπου οι Back2Back πρωταθλήτριες Ευρώπης θα είναι στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα ως και την Παρασκευή στη Βαρκελώνη. Ο Θρύλος προετοιμασία με Σαμπαντέλ.

Προετοιμασία με Σαμπαντέλ

Στη Βαρκελώνη για κοινή προετοιμασία με την Σαμπαντέλ βρίσκεται η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αναχώρησαν την Δευτέρα το μεσημέρι (12:30) από το «Γ. Καραϊσκάκης». Λίγο αργότερα, στις 15:20, «πέταξαν» από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Βαρκελώνη. Στην ισπανική πόλη, η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα πραγματοποιήσει κοινές προπονήσεις και δυνατά φιλικά με την Σαμπαντέλ. Με την ισπανική ομάδα που έχουν γίνει πολύ μεγάλα ματς στο παρελθόν, για τα κύπελλα Ευρώπης. Άρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η κοινή προετοιμασία ως την Παρασκευή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη βάση του.

Με φόντο το LEN Champions League Γυναικών

Την ώρα που τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν στο δρόμο για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έγινε γνωστή και η κλήρωση της φάσης των ομίλων του LEN Champions League Γυναικών. Θυμίζουμε πώς οι κοπέλες του Θρύλου κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης. Πιο συγκεκριμένα, με αντιπάλους τη Ρόμα, τη Βουλιαγμένη και την Ντε Ζάαν. Άρα οι κοινές προπονήσεις και τα φιλικά προετοιμσίας θα τις βοηθήσουν ενόψει Ευρώπης. Ο Θρύλος προετοιμασία με Σαμπαντέλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button