ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Άραβες άναψαν «φωτιές» στον Ολυμπιακό

Θέμα Μαρτίνς δημιουργούν ξανά οι Άραβες. Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και τον Πέδρο Μαρτίνς. Το πρωί της Κυριακής ένα ακόμα επεισόδιο παίχθηκε σε αυτό το σίριαλ. Οι Άραβες άναψαν «φωτιές» στον Ολυμπιακό.

Αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι και τόσο… αθώα, αν επιβεβαιωθούν όσα αναφέρει η αραβική έκδοση του «Goal». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, υπήρξε «ραντεβού» των εκπροσώπων της Αλ Νασρ, στην Αθήνα, με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Έβαλαν… φωτιές στον Ολυμπιακό

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πώς το πρωί της Κυριακής, οι απεσταλμένοι της αραβική ομάδας είχαν συνάντηση με τον Πέδρο Μαρτίνς στην Αθήνα. Ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού. Πριν από λίγες ημέρες είχαν ακουστεί και γραφεί πώς οι Σαουδάραβες είχαν χτυπήσει την… πόρτα του Άμπελ Φερέιρα. Προσέφεραν στον προπονητή της Παλμέιρας και πρώην του ΠΑΟΚ το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών! Αλλά έχουν χτυπήσει και την πόρτα του Μαρτίνς.

Αυτό που έβγαινε από το περιβάλλον του Πορτογάλου προπονητή ήταν πώς είχε απορρίψει αυτή την περίπτωση. Θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς θεωρεί πώς το έργο του δεν έχει ολοκληρωθεί και πώς έχει πολλά ακόμα να κάνει. Αλλά την ίδια στιγμή οι Άραβες δίνουν μια άλλη διάσταση στο θέμα. Οι Άραβες άναψαν «φωτιές» στον Ολυμπιακό.

Το πλάνο ανανέωσης με τον Πέδρο

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν το συζητά για την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη για να επεκτείνουν, άμεσα, τη συνεργασία τους. Μια «συνταγή» απόλυτα πετυχημένη, η οποία ικανοποιεί και τις δύο πλευρές κι αυτό το φανερώνουν τα αποτελέσματα. Αλλά όσο υπάρχει ρήτρα αποχώρησης (σ.σ.: κοντά στα 4 εκατ. ευρώ) στο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού, το χέρι του στη… φωτιά δεν μπορεί να το βάλει κανείς.

Ο ίδιος φέρεται να έχει απορρίψει τους Άραβες αρκετές φορές μέχρι τώρα. Όμως η συνάντηση αυτή είναι ένα νέο δεδομένο. Και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τί θα επακολουθήσει. Οι τελευταίες εξελίξεις, τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πώς η πλευρά της Αλ Νασρ δεν έχει απλά «φιλολογικό» ενδιαφέρον για τον Μαρτίνς. Ας το κρατήσουμε αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button