ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Δικαιολογημένη η απόφαση της Κυβέρνησης!

Το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε θετική απόκριση για να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες και τα γήπεδα. Αλλά το πρωί της Τρίτης η απόφαση αυτή ανατράπηκε.
Πολλοί αναφέρθηκαν με τη φράση «κωλοτούμπα» για την αλλαγή στάση στο θέμα αυτό. Αλλά μερικές ώρες μετά, όταν έγιναν γνωστά τα σημερινά κρούσματα, όλοι κατάλαβαν πώς είχε λογική αυτό που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ημερησίων κρουσμάτων ήταν 508 και αυτό σήμερα «εκτοξεύτηκε» στα 667 κρούσματα, δηλαδή μια άνοδος της τάξης των 167 συμπολιτών μας, η αλλαγή στάσης στο θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα ήταν η πιο λογική αντίδραση.

Σε σχέση με τη Δευτέρα υπήρξε αύξηση 53% καθώς από τα 438 ανεβήκαμε στα 667! Πώς μετά η Κυβέρνηση να ανάψει το «πράσινο φως», τη στιγμή που το σύστημα υγείας δέχεται μεγάλη πίεση και συνεχώς αυξάνονται οι συνάνθρωποί μας που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ;

Θετική διάθεση υπήρχε από την πλευρά της Κυβέρνησης για να αλλάξει η τωρινή κατάσταση και ο κόσμος να γυρίσει στα γήπεδα. Όμως μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα, γυρίσαμε και πάλι στην κατάσταση των αναμετρήσεων «κεκλεισμένων των θυρών».

Με γνώμονα τη δημόσια υγεία, αλλά και την πρόληψη απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού που συνεχίζει να πλήττει και την Ελλάδα, όπου παρατηρείται έξαρση τα τελευταία 24ωρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button