ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύσκολα ο Ηρακλής – Επανάληψη της κλήρωσης της Volley League

Η έναρξη και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος ενδέχεται να αλλάξουν και πάλι.

Κρίσιμη ημέρα είναι η σημερινή σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα του βόλεϊ Ανδρών. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Ηρακλή. Ο Γηραιός με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει, ζήτησε μερικές ημέρες παράταση για να τις ρυθμίσει. Υπάρχουν και νέα άτομα που ασχολούνται με το σωματείο της Θεσσαλονίκης. Το ζητούμενο, όμως, είναι να έρθουν τα χρήματα και να γίνουν οι απαραίτητες πληρωμές για να μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στην Volley League 2020-21.

Όλα δείχνουν πώς πολύ δύσκολα θα μπορέσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή να διευθετήσουν τα ανοικτά ζητήματα και τις οφειλές που υπάρχουν. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί, δείχνει σχεδόν αδύνατο να συμβεί αυτό. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Volley League αναφέρει αφαίρεση τριών βαθμού για κάθε ματς εάν δεν ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες, αλλά παράλληλα και απαγόρευση εγγραφής ή μεταγραφής παικτών. Ουσιαστικά, με αυτά ο Ηρακλής έχει ήδη υποβιβαστεί!

Και τι μέλλει γενέσθαι; Πρωτάθλημα οκτώ ομάδων όπως όλα δείχνουν. Πριν από αυτό… Επανάληψη της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς τον Γηραιό, με το ίδιο πρόγραμμα, με δύο ομάδες να έχουν ανά αγωνιστική ρεπό! Συνεπώς ό,τι γνωρίζουμε για το πρόγραμμα δεν ισχύουν. Νέα κλήρωση μέσα στην εβδομάδα και να δούμε εάν αυτό θα παίξει ρόλο και τελικά το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο ή όχι… Ίδωμεν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button