ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι αφίξεις των ξένων παικτών του Θρύλου

Αρχής γενομένης από αύριο, Ζαν Σαρλ, Μάρτιν ΜακΚίσικ και Φαλ έρχονται στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Η αρχή έγινε με τον Τόμας Γουόκαπ την περασμένη Τρίτη (10/8). Πλέον, σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι ξένοι των «ερυθρόλευκων». Θα αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα γιατί ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να περιμένει την άφιξή τους, για να πιάσουν δουλειά.

Το πρόγραμμα του προσεχούς τριημέρου περιλαμβάνει ισάριθμες αφίξεις. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα, στις 19:50, με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ. Εν συνεχεία, την επομένη (15/8) στις 20:45 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Χασάν Μάρτιν. Και τη Δευτέρα το πρωί, στις 10:00, θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Με το καρέ των αφίξεων των ξένων παικτών του Ολυμπιακού να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Αυγούστου. Τότε θα αφιχθεί στη χώρα μας ο Μουσταφά Φαλ. Ο αργυρός Ολυμπιονίκης, με τη Γαλλία, στο Τόκιο εξασφάλισε μερικές ημέρες ξεκούραση επιπλέον μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button