ΜΠΑΣΚΕΤ

Οδηγίες για την αναμέτρηση με την Βαλένθια

Απόψε (15/12, 21.15) το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει μια ακόμη γιορτή! Η ομάδα μας θα υποδεχθεί την Βαλένθια και η προσέλευση θα είναι μεγάλη!

Για να μπορέσουμε, όμως, να το απολαύσουμε όλοι τον αγώνα όπως πρέπει και να αποφευχθεί κάθε είδους ταλαιπωρία, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας καλεί να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες:

*    Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των πολλαπλών προ-ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο σας στο γήπεδο. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 19:15). Επίσης, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για ταυτοπροσωπία.

*     Αν δεν διαθέτετε εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας μην προσέλθετε στο γήπεδο. Αν θέλετε, ωστόσο, να προμηθευτείτε ένα «μαγικό» χαρτάκι, κάντε το ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εκδοτήρια, τηλ.κέντρο ΚΑΕ-Ticketmaster-site ΚΑΕ-Ticketmaster). Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων. Στην τελευταία περίπτωση η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί σε περίπτωση που το εισιτήριο σας δεν είναι έγκυρο.

*    Δείξτε υπομονή και ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα και καθίστε στην θέση που αναγράφει το εισιτήριό σας.

*    Μην φέρετε πάνω σας αντικείμενα που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς θα κατασχεθούν κατά την είσοδο σας στο γήπεδο.

* Μην κάνετε χρήση LASER ή καπνογόνων. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

* Ακολουθείστε τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρετε σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα. Υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος σας.

*     Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον. Οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button