ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το υπόμνημα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Έφεση [pic, vid]

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παρουσιάσει «πλούσιο» οπτικοακουστικό υλικό στην προσφυγή τους κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΚΕΔ, εκθέτοντας τις ανακρίβειες που ειπώθηκαν.

Την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός κατέθεσε την ένστασή του, στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της. Περιμένοντας να οριστεί άμεσα η δικάσιμος για την υπόθεση αυτή, η οποία είναι κομβική για το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.

Την ώρα που η ομοσπονδία είναι ξανά απούσα και η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το προσεχές Ευρωμπάσκετ ξεκίνησε χωρίς τις αθλήτριες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που περιμένουν. Περιμένουν χωρίς να ξέρουν για πόσο θα συμβαίνει αυτό! Διότι η ομοσπονδία δεν έχει κάνει το παραμικρό για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που υφίστανται!

Το υπόμνημα των «ερυθρολεύκων» περιλαμβάνει αδιάσειστα στοιχεία για ό,τι έχει συμβεί. Διότι είναι δεδομένο πώς έχουν παρουσιαστεί τα πράγματα διαφορετικά από ό,τι περιγράφονται στο φύλλο αγώνα. Το πρώτο και το πιο βασικό έγγραφο μιας αναμέτρησης, το οποίο αποτελεί το ντοκουμέντο για να λυθούν όλα τα ερωτηματικά.

Εν προκειμένω, το Φύλλο Αγώνα το οποίο παράγει πλήρη αποδεικτική ισχύ και στο οποίο αναγράφεται ρητά ότι η απόφαση των διαιτητών πάρθηκε πριν πάνε να δουν το βίντεο. Την ίδια στιγμή, στην ένσταση του Παναθηναϊκού αναφέρεται ως αυθαίρετο συμπέρασμα ότι οι διαιτητές στην αρχή θεώρησαν εμπρόθεσμο το καλάθι και στη συνέχεια πήγαν να δουν το βίντεο αλλάζοντας την απόφασή τους! Κάτι που δεν ισχύει.

Η ουσία είναι ότι απόφαση των διαιτητών είχε παρθεί προγενέστερα, δηλαδή πριν τη χρήση του βίντεο και ο Κορομηλάς προχώρησε σε νομική υπέρβαση, για να κάνει δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού. Το σχετικό υπόμνημα περιλαμβάνει ακόμα φωτογραφίες και βίντεο, δηλαδή το απαραίτητο οπτικοακουστικό στοιχείο για να μπορέσει οι αρμόδιοι να κρίνουν σωστά, έχοντας στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τί ακριβώς έχει γίνει στο φινάλε του πρώτου τελικού της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button