ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Oχι άλλη υποκρισία και “μαθήματα”

Εχει πιάσει τέτοια πρεμούρα το μπασκετικό και όχι μόνο κοινό  για το 102-29  με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.  Facebookάκιδες αντίολυμπιακοί όλου του κόσμου..ενωθείτε.

Κανείς βέβαια από αυτούς που “έκραξαν”   τον Μίσσα και τα κορίτσια  του δεν σκέφτηκε να  αναφερθεί στις …ενστάσεις του  Παναθηναϊκού, που δεν κάνει ποτέ όπως και άλλες ομάδες ενστάσεις και μάλιστα δις θέλοντας να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό,έστω και αν μετά άλλαξαν άποψη.

Και θυμίζουμε…..Η πρώτη φορά είχε να κάνει με την Εβίνα Μάλτση που  παρά  το γεγονός πως έκανε ένα απο τα χειρότερα παιχνίδια της  με τον Ολυμπιακό, και οι “ερυθρόλευκες” νίκησαν άνετα τις “Πράσινες”, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε ένσταση για κακή συμμετοχή της διεθνούς καλαθοσφαιρίστριας κερδίζοντας το ματς στα χαρτιά.

Λίγες ημέρες μετά , έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ  ,κατά του κύρους του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό  επειδή το ματς δεν ξεκίνησε την προκαθορισμένη ώρα λόγω καθυστερημένης άφιξης των “ερυθρόλευκων” εξαιτίας κακοκαιρίας και παρά το ότι και ο Παναθλητικός δεν ασχολήθηκε με το θέμα ,αλλά και οι “Ερυθρόλευκοι” προσκόμισαν στοιχεία, οι “Πράσινοι” θέλησαν να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών και την περσινή σεζόν και τη φετινή. Με λίγα λόγια ,είτε έτσι ή αλλιώς “τρώγονταν” εναντίον του Θρύλου.

Και πάμε στα δικά τους. 2008 -2009, ο Παναθηναϊκός ,που ζητάει σεβασμό, κερδίζει τον Αρη  Χολαργού  με 102-25. Με τον Αρη να παρατάσσει νεάνιδες και κορασίδες ,το ίδιο και πέρσι με την Τερψιθέα(106-30). Τότε..δεν μίλησε κανείς.

Αντί λοιπόν να εγκαλούν του Ολυμπιακό ,ας κοιτάξουν να εγκαλέσουν αυτούς που  έφεραν την ομάδα τους σε αυτά τα χάλια, με τον Ερασιτέχχνη Παναθηναϊκό ,σε όλα τα σπορ να έχει γίνει πελάτης του Ολυμπιακού, και ας αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα και τις κονιορδίες με τις οποίες γελάνε και οι ίδιοι βασικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button