ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμείς τη…δουλειά μας

H Λάρισα δεν μπόρεσε να νικήσει την ΑΕΚ,κρατώντας τη στο 0-0 ,παίρνοντας ένα πολύτιμο βαθμό για την πορεία της,ενώ η “Ενωση” έμεινε να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία τον κακό αγωνιστικό χώρο και δεν ξέρω τι άλλο.  Εγώ λέω απλά ότι και να κάνουν οι άλλοι εμείς είμαστε Ολυμπιακός και θα πρέπει να κοιτάξουμε τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ και όχι οι άλλοι

Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι ένας ακόμα ΤΕΛΙΚΟΣ. Δεν πα να χει απουσίες η ακριτική ομάδα, δεν πα να χουμε την αύρα του Γκαρθία,ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι σοβαρός.  Μέσα στο σπίτι του ο Πρωταθλητής Ελλάδας πρέπει να αποδεικνύει ότι είναι το μεγάλο αφεντικό  στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι τώρα, ο Καταλανός προπονητής δείχνει ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Και αύριο θα λείπει ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα που δεν είναι άλλος από τον Μάριν.

Στα δύσκολα, ο Γερμανός κράτησε τον Ολυμπιακό  και τον έφερε στην κορυφή “ξεκλειδώνοντας” τις αντίπαλες άμυνες που κάποιες από αυτές ήταν δύσκολο να …ξεκλειδωθούν. Πλέον θα πρέπει και άλλοι να αναλάβουν δράση. Και το ξέρουν και οι ίδιοι.

Και όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, αναφερόμαστε στον γεννημένο Πρωταθλητή . Και οι παίκτες του Θρύλου είναι μπολιασμένοι με την ..καρδιά αυτού.

.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button