ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζάχαβι θα παραμείνει στην PSV

Το όνομα του Εράν Ζάχαβι ακούστηκε τα τελευταία 24ωρα για τον Ολυμπιακό. Πώς είναι μια περίπτωση που απασχολεί τους πρωταθλητές. Ακόμα και πώς έπαιζε το σενάριο να έρθει άμεσα, λέγοντας πώς δεν θα μείνει στην Αϊντχόφεν. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν άρδην σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα τα ολλανδικά ΜΜΕ. Ο Ζάχαβι θα παραμείνει στην PSV.

Τα δεδομένα με τον Ζάχαβι

Σίγουρα η περίπτωση του 34χρονου Ισραηλινού φορ εξετάζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το όνομά του έχει πέσει στο… τραπέζι. Αλλά είναι μια υπόθεση που δεν έχει ήδη… κλείσει. Κάνει… κλικ ο Εράν Ζάχαβι. Καλός παίκτης, ελεύθερος, με εμπειρία από ένα γνωστό πρωτάθλημα. Με θετική παρουσία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά και παίκτης που ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία του με την ελληνική πραγματικότητα. Όλα αυτά ισχύουν. Αλλά είναι μια υπόθεση που, παρότι ο Ισραηλινός μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, έχει ακόμα «επεισόδια» ωσότου κλείσει. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ο Ζάχαβι θα παραμείνει στην PSV.

Δεν αποχωρεί τώρα από την PSV

Τα προηγούμενα 24ωρα στην Ολλανδία, αλλά και την Ελλάδα ανέφεραν πώς ο Ζάχαβι ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα από την Αϊντχόφεν. Εξάλλου, αυτό θα γίνει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του. Τόσο στις Κάτω Χώρες όσο και την πατρίδα του, το Ισραήλ, έλεγαν πώς αυτό έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Η άμεσα αποχώρησή του θα πραγματοποιούνταν τώρα για να πάει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Όμως, σήμερα, η ενημέρωση είναι διαφορετική. Ο ίδιος ο Ζάχαβι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει τώρα από την PSV. Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, ως το προσεχές καλοκαίρι.

Επιπλέον, Ολλανδός δημοσιογράφος αναφέρει στο «Voetbal International» πώς ο παίκτης άλλαξε 100% άποψη. Μετά το ματς του Κυπέλλου Ολλανδίας με την Τέλσταρ. Σύμφωνα με αυτό που λέγονται, πλέον, στην Ολλανδία ο Ισραηλινός σέντερ φορ θέλει να επεκτείνει την παραμονή του στην PSV. Τώρα, αν αυτό αφορά τους προσεχείς μήνες ως το καλοκαίρι ή πιο πέρα από αυτό, κανείς δεν έχει την απάντηση. Μόνο ο ίδιος ο παίκτης που δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button