ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Χρήστου στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο [pics]

Ο Απόστολος Χρήστου συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Ο πρωταθλητής κολυμβητής του Ολυμπιακού κάνει εξαιρετικές κούρσες, τη μια μετά την άλλη. Το πρωί της Κυριακής στον προημιτελικό και το απόγευμα, στον ημιτελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Σπουδαία επίδοση με 24.48. Ο Χρήστου στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο.

Ασταμάτητος Χρήστου – Έκανε τον καλύτερο χρόνο

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού δείχνει και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πώς είναι σε περίοδο μεγάλης φόρμας και σπουδαίων επιδόσεων. Αν και αυτό είχε φανεί και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη. Στον ημιτελικό των 50 μέτρων ύπτιο κολύμπησε σε χρόνο 24.48. Αυτός, δε, ήταν ο καλύτερος χρόνος στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Ωστόσο, δείχνει πώς ο Χρήστου είναι έτοιμος για ένα ακόμα μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, στις 20:24. Με εμφανίσεις ανάλογες με τον προημιτελικό και τον ημιτελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής θα κατακτήσει σίγουρα μετάλλιο! Ο Χρήστου στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button