ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ξεχωριστός ερυθρόλευκος κύριος Βαλβέρδε (pic)

Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, κάτι το συγκινητικό, να ακούς και να βλέπεις έναν προπονητή που αυτή τη στιγμή η θέση του είναι στην άκρη του πάγκου, πιθανώς της κορυφαίας ομάδας του κόσμου να μιλάει με τόσο καλά λόγια για μία άλλη ομάδα που αγάπησε, που “δέθηκε” μαζί της και που θα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, και η ομάδα δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό.

Το κλίμα στην συνέντευξη Τύπου ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, αφού δεν υπήρξε δευτερόλεπτο που να μην ξύπνησαν οι ωραίες μνήμες που ζήσαμε έχοντας προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο “τσινγκούρι” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρωταθλητή Ελλάδος, “διαφημίζοντάς” τον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι από υποχρέωση, όχι από επαγγελματισμό, όχι από ιπποτισμό, αλλά επειδή έτσι του βγήκε από την καρδιά του. Έτσι το ένιωσε και έτσι έπραξε.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο τεχνικός των μπλαουγκράνα χαιρέτησε έναν έναν τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που ήρθαν να καλύψουν το παιχνίδι αλλά και η αναμνηστική φωτογραφία που ζήτησε να βγάλει μαζί τους. Με τον συνάδελφο Νίκο Γαβαλά να του δωρίζει το βιβλίο του “Χρυσός Θρύλος”, που στις σελίδες του υπάρχει με εξίσου χρυσά γράμματα το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο ίδιος να συγκινείται ακόμη μία φορά.

Πραγματικά, είναι από αυτά τα συναισθήματα που λες ότι μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να δημιουργήσει. Αυτός είναι ο ξεχωριστός και ερυθρόλευκος κύριος Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button