ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Βλάχος στο Παπαστράτειο

Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ. Όπως αυτή ανάμεσα στον Θοδωρή Βλάχο και τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος προπονητής μετά 11 χρόνια παρουσίας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, πλέον συνεχίζει μόνο στην εθνική ομάδα. Αλλά τίποτα δεν τον κρατά μακριά από το κολυμβητήριο του Πειραιά. Ο Βλάχος στο Παπαστράτειο.

Υπό το βλέμμα του Βλάχου

Ο ομοσπονδιακός προπονητής το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο Παπαστράτειο. Για να παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού. Εξάλλου, είναι γνωστά τα ερυθρόλευκα συναισθήματά του. Αλλά ως ομοσπονδιακός προπονητής πρέπει να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερα ματς. Όμως, όταν έχει την ευκαιρία να δει και την ομάδα που επί 11 σερί χρόνια κοουτσάρισε, δεν θα την έχανε.

Η παρουσία στο Παπαστράτειο

Ο Θοδωρής Βλάχος κάθισε στην πρώτη σειρά των επίσημων, δίπλα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη. Εξάλλου, η σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν μόνο προέδρου-προπονητή. Αλλά φιλική. Διότι αυτό ήταν ένα από τα σημαντικά στοιχεία που έπαιξαν ρόλο για να φτάσει ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης με συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς του LEN Champions League. Ο Βλάχος στο Παπαστράτειο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button