ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟ δήλωσε παίκτη χωρίς δελτίο!

Απίθανο αλλά Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» στο ματς με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική στο Παπαστράτειο είχαν δηλώσει πολίστα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχές. Ο ΠΑΟ δήλωσε παίκτη χωρίς δελτίο.

Χωρίς δελτίο, αλλά στο φύλλο αγώνα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ είχαν δηλώσει παίκτη στο φύλλο αγώνα που δεν είχε δελτίο από την ΚΟΕ! Οι διαιτητές του ματς ανάμεσα στους δύο «αιωνίους», η Μαρία Δασκαλοπούλου και ο Γιάννης Αντζουλάκος, σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη Δημήτρη Γαλήνα, όταν έκαναν τον έλεγχο των δελτίων μαζί με την γραμματεία, διαπίστωσαν υπήρχε θέμα με το δελτίο του Σέρβου Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς. Με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν τη συμμετοχή του.

Πώς τον δήλωσε ο ΠΑΟ;

Αφού, όμως, υπήρχε θέμα με το δελτίο του Σέρβου τερματοφύλακα, το ερώτημα είναι γιατί οι «πράσινοι» τον δήλωσαν στο φύλλο αγώνα; Ένα αναπάντητο ερώτημα που μονάχα τα στελέχη της «πράσινης» ομάδας μπορούν να απαντήσουν. Ωστόσο, αν πίστευαν πώς δεν θα τους έλεγχαν, μάλλον έκαναν λάθος. Ήθελαν να πιάσουν στον… ύπνο τους αξιωματούχους του ματς και τελικά πιάστηκαν εκείνοι στη… φάκα! Ο ΠΑΟ δήλωσε παίκτη χωρίς δελτίο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button