ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Θρύλος «έδεσε» τα μαύρα «διαμάντια» του

Καμαρά, Μπα και Σισέ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό ως το 2024.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με φόντο το μέλλον της ομάδας. Έχοντας, λοιπόν, αυτό κατά νου, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν το πλάνο τους για ακόμα καλύτερο αύριο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ανανέωση των συμβολαίων του Μαντί Καμαρά, του Ουσεϊνού Μπα και του Παπέ Αμπού Σισέ. Ο μέσος από τη Γουινέα και οι δύο κεντρικού αμυντικοί από τη Σενεγάλη επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους νταμπλούχους Ελλάδας ως το 2024. Με αυξημένες αποδοχές για όλους.

Μια κίνηση που δίνει το στίγμα για το μέλλον, για την επόμενη ημέρα. Διότι πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που αποτελούν επιλογές του τμήματος σκάουτινγκ, που έκαναν το «αγροτικό» τους πριν φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα και που κατάφεραν να δείξουν πώς δικαίως πήραν την ευκαιρία να γίνουν μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού. Η ανανέωση της συνεργασίας με τους τρεις παίκτες αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών τους, καθώς κάθε ημέρα που είναι στο Ρέντη και στο σύλλογο δικαιώνουν όλους όσους τους εμπιστεύτηκαν και τους έφεραν στο Θρύλο.

Να σημειωθεί πώς το συμβόλαιο του Σισέ έληγε το 2022, ενώ εκείνα των Καμαρά και Μπα το 2023. Συνεπώς η ανανέωση, χρονικά, είναι για δύο και ένα χρόνια αντίστοιχα. Οι τρεις Αφρικανοί είναι παίκτες που έχουν κάνει πρόοδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η προσφορά τους αναγνωρίστηκε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button