ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο τελικός για Αιντχόφεν και Σμιντ

O Ρότζερ Σμιντ δήλωσε έτοιμος για τον Ολυμπιακό ,ωστόσο δεν θέλησε να πει ποιες είναι οι αδυναμίες των Πειραιωτών σε σχετική ερώτηση που του έγινε. Πάντως, το επιμύθιο που βγαίνει μέσα απο τη συνέντευξη τύπου των Ολλανδών είναι πως μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα  ο αγώνας με τους Πειραιώτες μοιάζει σαν τελικός.

 

Αναλυτικά:

Το σύστημά του με 4-2-2-2: Πιστεύουμε στο σύστημά μας και θα δείξουμε αύριο ότι είμαστε ‘διψασμένοι’ για το αποτέλεσμα. Το 4-2-2-2 είναι το σύστημά μας, έχουμε δείξει ότι είναι καλό και δεν θεωρώ πως μπορούμε να συζητάμε για το σύστημα. Εμείς θα δείξουμε αύριο πόσο καλό είναι το σύστημα. Ο κόσμος έχει πάντα τις απόψεις του όμως εμείς έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλά αυτό το σχήμα. Είναι φυσιολογικό όποτε κάτι δεν πάει καλά να υπάρχουν παράπονα.

Τον Ολυμπιακό: Είναι καλή ομάδα και έμπειρη. Έχουν παίξει στο Champions League και μπορούν να παίξουν με διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Πιο επιθετικά ή με βάθος. Είναι μία καλή ομάδα και είναι μία πρόκληση για εμάς. Εμείς επικεντρωνόμαστε πάντα στο επόμενο ματς. Οι συνθήκες είναι καλές. Χθες είχε χιόνι αλλά το γήπεδο είναι σχεδόν τέλειο.

Τον Γκέτσε: Δεν έχει παίξει σε κάποια παιχνίδια. Ωστόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Ιχατάρεν δεν είναι ακόμα έτοιμος. Δέχθηκε ένα χτύπημα και μετά αρρώστησε. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου οι τραυματισμοί.

Το ότι είναι εθισμένος στην ήττα: Όχι είναι αλήθεια. Είμαι looser (το λέει χαριτολογώντας). Πιθανώς να είμαι. Εγώ ξέρω ότι δεν θέλω να χάνω. Όταν βλέπω κάτι άδικο αντιδρώ ακόμα και προς τους διαιτητές. Όταν άλλοι έχουν διαφορετική άποψη τη σέβομαι αλλά έχω την άποψή μου.

Τη συμβολή του Γκέτσε: Ξέρουμε το τι μπορεί να καταφέρει. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Αύριο θα είναι η πρώτη του συμμετοχή μετά από 6-7 εβδομάδες. Εάν θα ξεκινήσει βασικός ή θα μπει αλλαγή θα δούμε. Όλοι γνωρίζουμε το τι καλός παίκτης είναι.

Την κριτική που δέχθηκε μετά το ματς της περασμένης αγωνιστικής: Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ακόμα και με 7-1. Εάν κάποιος κρίνει με βάση το αποτέλεσμα καλώς το κάνει αλλά εγώ ξέρω πως η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή.

Τις διαφορές με πρωτάθλημα και Ευρώπη με Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ελληνική ομάδα. Έχει κορυφαίους παίκτες με μεγάλες ευρωπαϊκές εμπειρίες. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πιστεύουμε στην πρόκριση απλά πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσουμε αλλά και το 0-0 θα ήταν καλό. Θα μετρούσε πολύ ένα εκτός έδρας γκολ. Να αμυνθούμε καλά και να κάνουμε πιο καλά τα πράγματα.

Τα μείον του Ολυμπιακού: Είμαι έκπληκτος από τις τόσες αρνητικές ερωτήσεις. Ερωτήσεις ειδικά προς στον Πάμπλο. Θα είναι μία ωραία μέρα αύριο. Θα παίξουμε με μία έμπειρη και δυνατή ομάδα. Όχι δεν θα της πω τις αδυναμίες. Έχω ένα σχέδιο παιχνιδιού και θα το δούμε στο γήπεδο.

Τον Μπρούμα και τον Γκέτσε: Όχι δεν μου προξενεί έκπληξη η πορεία του. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά και χαρακτήρας. Ο Γκέτσε σίγουρα μπορεί να παίξει. Θα δούμε μέχρι αύριο το τι θα γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button