
Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Με την ΕΠΟ να αποφασίζει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 30/8.
Μία απόφαση που βολεύει απόλυτα και ξεκάθαρα την ΑΕΚ , τον ένα δηλαδή εκ των δύο φιναλίστ , με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του την πρόκληση του Europa League, με φόντο το Final-8 αν περάσει την Γουλβς.
Με δημοσιογραφικές πληροφορίες να κάνουν λόγο πώς η UEFA είχε ζητήσει ο εν λόγω αγώνας να γίνει πριν τις 3 Αυγούστου. Κάπως έτσι λοιπόν και αν οι πληροφορίες είναι σωστές η ομοσπονδία πηγαίνει κόντρα στις επιταγές της UEFA.
Παράλληλα, όμως πηγαίνει και κόντρα στη λογική διότι αν ο Ολυμπιακός φτάσει ακόμα και στο Final-8 ή ίσως και στον τελικό που είναι 21/8 δεν θα προλάβει να έχει το απαιτούμενο ρόστερ αλλά και την προετοιμασία για ένα τέτοιο ματς την ίδια ώρα που η ΑΕΚ θα παίξει με άλλο ρόστερ από αυτό που την πήγε στο τελικό.
Φοβερά πράγματα…