ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο Σγουρόπουλος σε καμπ στο εξωτερικό

Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, οι διοργανώσεις του καλοκαιριού, έκλεισε ιδανικά με την ανάδειξη του Γιάννη Σγουρόπουλου σε πρωταθλητή Ευρώπης στο απλό νέων, για δεύτερη συνεχή χρονιά και σε τρεις εβδομάδες οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν πρώτη φορά όλοι μαζί στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εν όψει των νέων αγωνιστικών προκλήσεων.

Ορισμένοι από αυτούς θα έχουν αρχίσει ήδη προπονήσεις σε μέρη της Ευρώπης, αλλά επίσημα η «πρώτη» στο ομοσπονδιακό προπονητήριο προγραμματίστηκε για τις 20 του μήνα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες, που θα είναι στις προσκλήσεις των ομοσπονδιακών προπονητών για τις προεθνικές ομάδες, θ’ ανακοινωθούν προσεχώς από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Πριν από την έναρξη της κοινής προετοιμασίας κάποιοι από τους διεθνείς θα μετάσχουν σε προπονητικά καμπ στο εξωτερικό, όπως ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που θα βρεθούν στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας ή τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, οι οποίοι θα πάνε στην Οστάνδη του Βελγίου (ο τελευταίος έχει αποθεραπευτεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του χέρι και αρχίζει προπονήσεις σιγά-σιγά).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button