ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Σάββας έριξε… άγκυρα στο Λιμάνι

Λοιπόν, ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Μιας και οι συμφωνίες που έχουν κάνει στην ομάδα χάντμπολ, πέρασαν στη φάση της επισημοποίησης. Ο Σάββας έριξε… άγκυρα στο Λιμάνι.

Η ανακοίνωση της παραμονής του Σάββα στο Λιμάνι

Πράγματι, ήταν μια κίνηση από τις πρώτες που έγιναν. Διότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον διεθνή, αριστερό ίντερ. Επιπλέον, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (σ.σ.: σε Ελλάδα και Ευρώπη) τη σεζόν που πέρασε. Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Επιπρόσθετα, το συμβόλαιό του δεν είναι μονοετές. Γιατί το πλάνο των «ερυθρόλευκων» είναι να στηριχθούν στον Σάββα Σάββα και στα επόμενη χρόνια! Ο Σάββας έριξε… άγκυρα στο Λιμάνι.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σάββα Σάββα. Ο διεθνής αριστερός ίντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου».

Η δήλωση του Σάββα Σάββα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι πολύ  αισιόδοξος για αυτήν την ομάδα και θέλω να προσφέρω τα μέγιστα, ώστε να φέρουμε και άλλες επιτυχίες σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και τον υπέροχο κόσμο μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button