ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο “τίμιος” παίκτης πάντα δικαιώνεται

Δεν είναι ο φορ που θα σε “αρρωστήσει”. Δεν είναι ο Killer.  Είναι όμως μαχητής και αυτό μετράει ειδικά όταν είσαι στον Ολυμπιακό.  Και επειδή ουκ ολίγες φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαφορετικά πρόσωπα μέσα απο τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο βγαίνει ξανά η μορφή του Νταβίντ Φουστέρ.

Οταν ο Γκερέρο ήρθε στην Ελλάδα η κριτική για το πόσα γκολ βάζει  ανα σεζόν για το πόσο χασογκόλης μπορεί να είναι και δεν ξέρω τι άλλο έδινε και έπαιρνε. Ο Ισπανός, όμως, ήταν καθοριστικός στα ματς για την πρόκριση στους ομίλους του  Γιουρόπα, είχε την  κάμψη του που ήταν ίσως φυσιολογική, επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα που υπήρχε αλλά έβαλε και κάποια γκολ στο Πρωτάθλημα με κυριότερο αυτό με τον Παναθηναϊκό.

H χρονιά ξεκινάει με τον Ολυμπιακό να ψάχνει για φορ, ο Γκερέρο ήταν για να φύγει,απογοητεύτηκε , αλλά να που η ευκαιρία του χτυπάει ξανά την πόρτα.Το αν θα πιάσει την ευκαιρία απο τα μαλλιά θα φανεί.

Οπως έκανε πριν κάποια χρόνια ο Φουστέρ. Τι είχε ακούσει ο άνθρωπος. Και όμως. Εκλεισε τα αυτιά, δούλεψε και έγινε Θρύλος του Θρύλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button