ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Περέιρα εμπιστεύεται Αρετόπουλο

Παρά την αποκάλυψη ότι οι Πουρλιοτόπουλος και Τεβεκέλης είχαν συνάντηση σε μαγαζί των Γρεβενών ,με τον κο Τσιαμήτρο, που τυγχάνει να είναι πρώην διαιτητής και αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών, αλλά κυρίως πεθερός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής, η ΕΠΟ και ο Περέιρα αποφάσισαν να κρατήσουν τόσο τον ίδιο όσο και τους βοηθούς του και να μην προβούν σε αλλαγές. 

Οπως τονίζεται στην μεταμεσονύκτια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο Περέιρα είχε επικοινωνία με τον Αρετόπουλο, ο οποίος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι πρόκειται περί «ψευδούς δημοσιεύματος» και δήλωσε «έτοιμος και συγκεντρωμένος στην εκτέλεση των αγωνιστικών καθηκόντων του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.to10.gr, στο οποίο περιγράφεται υποθετική συνάντηση του πεθερού του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 25.02.2018 κ. Αλέξανδρου Αρετόπουλου με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προέδρος  της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Αρετόπουλο, προκειμένου να εξακριβώσει την ακρίβεια της πληροφορίας αυτής. Ο κ. Αρετόπουλος, διαιτητής FIFA, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι πρόκειται περί «ψευδούς δημοσιεύματος» και δήλωσε «έτοιμος και συγκεντρωμένος στην εκτέλεση των αγωνιστικών καθηκόντων του».
 
 Ο κ. Περέιρα ενημέρωσε, κατόπιν αυτού,  γραπτώς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, την FIFA και την UEFA για το όλο θέμα και τις ενέργειές του και -εκτιμώντας τα περιγραφέντα δεδομένα- αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στους εν λόγω διαιτητές και βοηθούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button