ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε απίστευτα νούμερα Πρωταθλητριών, δεν πιστεύω πώς θα γίνει κολυμβητήριο» [vid]

Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε για τη νέα μεγάλη επιτυχία, το παρόν, το μέλλον και το «καυτό» θέμα που απασχολεί τον Θρύλο.

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Έλληνας τεχνικός έχει συνδυάσει την καριέρα του, ως προπονητής του Ολυμπιακού, με όλους τους ευρωπαϊκούς τίτλους που έχει κατακτήσει το τμήμα πόλο Γυναικών του Θρύλου. Στη Βουδαπέστη οι «ερυθρόλευκές» του έφτασαν για δεύτερη φορά στην κορυφή της Ευρώπης. Μια ακόμα Ευρωλίγκα είναι γεγονός.

Ο Χάρης Παυλίδης μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ουγγαρία, μίλησε κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Είπε πολλά και σημαντικά. Μίλησε για το παρόν, για το λαμπρό μέλλον που περιμένει τον σύλλογο, όπως και για το «καυτό» θέμα του νέου κολυμβητηρίου, το οποίο παραμένει μια ιδέα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων:

    • «Ήταν το πιο δύσκολο, αλλά και πιο γλυκό ευρωπαϊκό κύπελλο που έχουμε κατακτήσει».
    • «Παίξαμε στον τελικό περισσότερο με την ψυχή μας, παρά με το μυαλό μας. Είχαμε καλή αμυντική προσήλωση».
    • «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη για τη μετάδοση του τελικού. Μας γέμισε μεγάλη χαρά το γεγονός αυτό. Τον πρόεδρο μας, τον κ. Κουντούρη που δήλωσε τον σύλλογο στην Ευρώπη και μας έδωσε το δικαίωμα να πάμε σε ένα Final-4 και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο φίλαθλο του Ολυμπιακού που με το υστέρημά του βοηθάει τα ερασιτεχνικά τμήματα».

  • «Τα επόμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε νούμερα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που δεν θα τα πιστεύετε! Θα φτάσουμε να κερδίζουμε ένα κάθε δύο χρόνια. Θα είμαστε συνέχεια στους τελικούς, όπως και τώρα. Δώστε πίστωση χρόνου γιατί τα θαύματα δεν γίνονται κάθε ημέρα».
  • «Κάθε φορά λέμε τα ίδια, για το κολυμβητήριο. Έχει κουράσει. Εγώ δεν πιστεύω πώς θα γίνει κολυμβητήριο στον Ολυμπιακό. Το εκμεταλλεύεται ο καθένας. Από το 2014 που ήρθαμε εδώ με το LEN Trophy μας είπαν πώς το επόμενο πρότζεκτ είναι το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού. Μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί ένα κολυμβητήριο θα αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button