ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός θα «δέσει» τον Σεμέδο

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν για καιρό τον Πορτογάλο στο Λιμάνι.

Στην τελική ευθεία οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για το νέο συμβόλαιο του 26χρονου αμυντικού με αυξημένες αποδοχές.

Η ιστορία του καλοκαιριού με την προσπάθεια της Μπενφίκα να αποκτήσει τον Σεμέδο, άλλαξε τα δεδομένο. Οι «αετοί» της Λισσαβόνας ήθελαν πολύ τον αμυντικό του Ολυμπιακού. Ο «εκλεκτός» του Ζόρζε Ζέσους. Αλλά στον Θρύλο δεν είχαν καμιά πρόθεση να χάσουν την «κολώνα» της άμυνάς του. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση αυτή, ήταν ενδεικτικός των «ερυθρόλευκων» προθέσεων. Ποιες είναι αυτές; Μα να παραμείνει για χρόνια ο Πορτογάλος αμυντικός στον Πειραιά.

Ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει δείξει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πόσο πολύ θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να τον διατηρήσουν στο ρόστερ του. Έχοντας κάνει την πρότασή του, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού περιμένει το τελικό «Ναι» του Σεμέδο για να κλείσει αυτή η υπόθεση. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός, αλλά απομένουν οι τελικές συζητήσεις ούτως ώστε να δώσουν τα… χέρια. Με τον 26χρονο παίκτη να υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button