ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός προσφεύγει άμεσα στο ΑΣΕΑΔ κατά παντός υπευθύνου

Μέσα στην εβδομάδα θα καταθέσει η πλευρά των «ερυθρολεύκων» προσφυγή κατά της ΕΟΚ, του ΕΣΚΑΝ και του Παναθηναϊκού.

Η σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ Ανδρών τελείωσε το απόγευμα της Δευτέρας. Αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέθεσαν κατά σειρά, πριν από κάθε αγώνα (σ.σ.: τέσσερις συνολικά, οι τρεις μέτρησαν), ενστάσεις για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου. Με το θέμα να παραμένει σε αυτό το σημείο. Να έχει συμβεί δηλαδή το εξής πρωτόγνωρο. Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ και όλοι οι αρμόδιοι φορείς να μην έχουν εκδικάσει ακόμα τις παραπάνω υποθέσεις, αφήνοντας το θέμα να διαιωνίζεται.

Επειδή οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να αποκλίνουν ούτε χιλιοστό από τις θέσεις τους, βλέποντας παράλληλα την αδράνεια της ΕΟΚ, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα τους. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Εκεί όπου θα γίνει το πιο βασικό. Θα εκδικαστούν οι προσφυγές τους και δεν θα κωλυσιεργούν όπως έκαναν οι αρμόδιοι φορείς στην ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες. Θα είναι κατά της ΕΟΚ, κατά του ΕΣΚΑΝ (σ.σ.: ΕΟΚΑΝ), αλλά και βέβαια κατά του Παναθηναϊκού. Όλων όσων έχουν εμπλοκή με αυτή τη διαδικασία και την παρατυπία σε ό,τι αφορά την έκδοση του δελτίου της Όλγας Χατζηνικολάου από την ΕΟΚ, παρότι υπάρχει πολλές παραβάσεις των κανονισμών!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button