ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για Αλεξανδρούπολη [vid & pics]

Αυτή την ώρα ταξιδεύει η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού για την πρωτεύουσα του νομού Έβρου. Διότι το απόγευμα του Σαββάτου, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στην Ορεστιάδα τον τοπικό Άθλο, για την 3η αγωνιστική της Volley League. Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για Αλεξανδρούπολη.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την ώρα ταξιδεύουν από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη. Όταν φτάσουν εκεί, το ταξίδι τους θα συνεχιστεί οδικώς. Διότι θα μπουν στο λεωφορείο με προορισμό την Ορεστιάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζουν τον Άθλο Ορεστιάδας για την 3η αγωνιστική της Volley League. Στο ματς που ανοίγει την εβδομάδα με τα τρία εκτός έδρας ματς για τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για Αλεξανδρούπολη.

Η ξεχωριστή συνάντηση στο αεροδρόμιο

Κατά την αναχώρησή τους για την Αλεξανδρούπολη, πάντως, τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού είχαν και μια ξεχωριστή συνάντηση στο «Ελ. Βενιζέλος». Μιας και την ίδια ώρα αναχωρούσε για την Κίνα ο Χάρης Παυλίδης. Ο πρώην προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Θρύλου συνομίλησε με τα μέλη της ομάδας βόλεϊ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, τόσο για αύριο όσο και για τη συνέχεια της σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button