ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο «Γολγοθάς» του βόλεϊ Ανδρών

Μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, την ομάδα βόλεϊ Ανδρών. Αν και ο βαθμός δυσκολίας δεν είναι τόσο μεγάλος αγωνιστικά. Ωστόσο στο κομμάτι των μετακινήσεων και των ταξιδιών, τα πράγματα είναι ζόρικα! Ο «Γολγοθάς» του βόλεϊ Ανδρών.

Ο «Γολγοθάς» του ανδρικού βόλεϊ

Μια εβδομάδα με τρία εκτός έδρας ματς και πολλά ταξίδια, με αεροπλάνα και πούλμαν, περιμένει τους «ερυθρολεύκους». Διότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και τους παίκτες του θα είναι η κούραση. Η ομάδα αναχωρεί αύριο Παρασκευή, αεροπορικώς, για την Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια, από εκεί οδικώς για την Ορεστιάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) υπάρχει το ματς με τον Άθλο Ορεστιάδας, για την 3η αγωνιστική της Volley League. Η επιστροφή στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς νωρίτερα δεν υπήρχαν πτήσεις.

Βουδαπέστη, Βιέννη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κατόπιν, το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας, ένα ακόμη ταξίδι. Στις 21:00 αναχώρηση από Αθήνα για Βουδαπέστη (Ουγγαρία) και από εκεί οδικώς για το Κομάρνο της Σλοβακίας. Άρα και αεροπορική και οδική μετακίνηση. Τετάρτη βράδυ το πρώτο ματς με τη σλοβακική ομάδα. Πέμπτη μεσημέρι νέο ταξίδι. Από το Κομάρνκο οδικώς για τη Βιέννη, στην Αυστρία. Πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Νέα οδική μετακίνηση για τη Σκύδρα. Παρασκευή απόγευμα το ματς με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, ενώ το βράδυ πίσω στη Θεσσαλονίκη και από εκεί πτήση για Αθήνα. Ο «Γολγοθάς» του βόλεϊ Ανδρών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button