ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακούστε το! Ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος Ευρώπης!

Αυτό είναι σωστό! Δηλαδή ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό! Αλλά αυτό μέχρι απόψε ήταν ένα όνειρο τρελό! Ωστόσο τώρα είναι ένα όνειρο ΑΛΗΘΙΝΟ! Γιατί η ΟΜΑΔΑΡΑ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ένδοξη ιστορία των 99 χρόνων του Ολυμπιακού! Ειδικότερα, σε χώμα ελληνικό πήρε το ευρωπαϊκό. Καθώς νίκησε 1-0 τη Φιορεντίνα. Ακούστε το! Ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος Ευρώπης!

Δάκρυα χαράς για τον Κυπελλούχο Ευρώπης!

Απόψε τα εκατομμύρια οπαδών του Θρύλου, σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης είναι στα ουράνια. Καθώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι Κυπελλούχος Ευρώπης. Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που κράτησε 120 λεπτά, έφτασε να κατακτήσει την ευρωπαϊκή κούπα. Επιπλέον, έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τρόπαιο. Καθώς στην ΑΕΚ Arena, μπροστά σε σχεδόν 20.000 οπαδούς του έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ. Βέβαια το ματς ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ωστόσο η τρίτη ήταν η φαρμακερή! Πιο συγκεκριμένη στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση ο Τερατσιάνο είπε… ΟΧΙ στον Ποντένσε (4′) και τον Γιόβετιτς (96′).

Ακούστε το!!! Ο Ολυμπιακός το πήρε!

Μετά, όμως, ήταν η σειρά του Ελ Κααμπί. Καθώς ο «εκτελεστής» από το Μαρόκο δεν λάθεψε. Εξάλλου τόσα γκολ πέτυχε σε αυτή την πορεία του Ολυμπιακού για να φτάσει στον τελικό, απόψε δεν θα το… ΚΑΡΦΩΝΕ! Έπρεπε να φτάσει το 116′ για να κάνει τη σέντρα ο γίγαντας Έσε και ο Μαροκινός στράικερ να «εκτελέσει» από κοντά τον γκολκίπερ της Φιορεντίνα. Για να γραφτεί η πιο «χρυσή» σελίδα, μερικούς μήνες πριν η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής. Ακούστε το! Ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος Ευρώπης!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button