ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός φαβορί του ομίλου»

Ο προπονητής της Πάντοβα, Στέφανο Ποστερίβο, μίλησε για τον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Το διάστημα από τις 4 ως τις 7 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στη Ρώμη ο όμιλος όπου μετέχουν και τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Πάντοβα, τη Σις Ρώμης, την Βαζούτας και την Νις. Στο δρόμο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ανεξάρτητα εάν η ομάδα δεν έχει το ίδιο ρόστερ με τα προηγούμενα χρόνια, παραμένει φαβορί.

Κι αυτό είναι κάτι που δεν λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ούτε ο Χάρης Παυλίδης. Αυτό τόνισε ο Στέφανο Ποστερίβο. Ο προπονητής της Πάντοβα μίλησε για τον όμιλο με τις «ερυθρόλευκες» και τη δική του ομάδα. Δίνοντας το στίγμα. Εξηγώντας πώς οι νταμπλούχες Ελλάδας είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με τον Ιταλό προπονητή να αναφέρει: «Είναι δύσκολος όμιλος, αλλά έτσι κι αλλιώς θα ήταν. Περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερις καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους και το μεγάλο φαβορί. Μετά ακολουθούμε εμείς, η Σις και η Βαζούτας. Ισορροπημένες ομάδες, ενώ μετά έχουμε και την Νις την οποία θα πρέπει να προσέξουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button