ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει στάτους!

Στη μεταγραφή του Τσιμίκα οι συνομιλίες ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους του Θρύλου και της Λίβερπουλ, χωρίς την παρουσία μάνατζερ.

Στη μεταγραφή του Τσιμίκα οι συνομιλίες ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους του Θρύλου και της Λίβερπουλ, χωρίς την παρουσία μάνατζερ.Ίσως να μην έχουν προσέξει πολλοί μια σημαντικότατη λεπτομέρεια από τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στην Λίβερπουλ. Ένα deal που ολοκληρώθηκε μεταξύ του Θρύλου και των πρωταθλητών Αγγλίας. Ενός εκ των κορυφαίων κλαμπ στον πλανήτη. Διότι την ώρα που έγινε η μεταγραφή, οι «reds» παραμένουν ακόμα πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου, έχοντας κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μια διαπραγμάτευση και μια συμφωνία που ολοκληρώθηκε ανάμεσα στους δύο συλλόγους, χωρίς να μεσολαβήσει κανένας μάνατζερ. Δεν υπήρχε στις συζητήσεις ούτε… Μέντες, ούτε… Ραϊόλα, ούτε κανένας άλλος μεγάλος ατζέντης. Διότι μόνο κάποιος εκ των κορυφαίων θα μπορούσε να πάρει μέρος σε μια μεταγραφή ενός παίκτη με προορισμό την Λίβερπουλ.

Απευθείας επαφές μεταξύ των ανθρώπων των δύο συλλόγων που έδωσαν μέσα σε λίγα 24ωρα τα χέρια. Όλα αυτά επί Βαγγέλη Μαρινάκη στην ηγεσία του Θρύλου. Ίσως να μην έχουν αντιληφθεί ακόμα τί σημαίνει αυτό! Αλλά να μιλάς απευθείας με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, σημαίνει πολλά για το στάτους του Ολυμπιακού. Για την αξία του ως κλαμπ στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι «ερυθρόλευκοι» από παγκόσμιες ποδοσφαιρικές δυνάμεις όπως είναι οι «reds»!

Η πρόοδος και η καταξίωση του Ολυμπιακού σε παγκόσμιο επίπεδο σημαίνει πολλά για τον σύλλογο. Δείγμα ότι πλέον αντιμετωπίζεται ως ισάξιο μέλος από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. Ο Θρύλος συνεχώς κερδίζει… πόντους. Φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από μεγάλες ομάδες όπως είναι η Λίβερπουλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button