ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός έδωσε τη λύση

Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» έγινε αποδεκτή από τις άλλες ομάδες.

Ο Θρύλος πρότεινε να σταλεί αίτημα στα υπουργεία κάθε χώρας, για να διευκολυνθούν οι αποστολές στα ταξίδια τους.

Σε μια περίοδο που με την πανδημία του κορωνοϊού να αποτελεί τον μεγαλύτερο… αντίπαλο για τον αθλητισμό, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να γίνουν αλλαγές και να υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Με στόχο την καλύτερη λειτουργία της Ευρωλίγκας και της διοργάνωσης.

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η διαφορετική κατάσταση που υπάρχει σε κάθε χώρα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πρότεινε οι 18 σύλλογοι που μετέχουν στη διοργάνωση να στείλουν από κοινού αίτημα σε όλες τα συναρμόδια υπουργεία των χωρών που έχουν ομάδα στην Ευρωλίγκα. Για να διευκολυνθούν οι αποστολές των ομάδων, στα ταξίδια και γενικότερα σε όσες μετακινήσεις απαιτείται να κάνουν. Αίτημα που έγινε ομόφωνα αποδεκτό.

Επίσης, αυτό που αποφασίστηκε είναι να υπάρξει σε κάθε χώρα από τις 10 που έχουν σύλλογο στην Ευρωλίγκα (Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία, Σερβία, Ρωσία, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Ελλάδα, Λιθουανία) ένας εκπρόσωπος. Θα έχει υπό την εποπτεία του, τις επαφές με τους αρμόδιους για οποιαδήποτε αλλαγή, θα μιλάει με τα γήπεδα, τις αποστολές των ομάδων και θα αναλαμβάνει ό,τι οργανωτικό είναι αναγκαίο να γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button