ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μαρτίνς-το τάνκ και το εργαλείο

Η νίκη επί του Απόλλωνα  ήταν κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί για τον Ολυμπιακό.  Διότι τα κέρδη, σαφέστατα και είναι πολύ περισσότερα και εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα.

Πρώτο κέρδος είναι η επιστροφή  του Γιώργου Μασούρα.  Ενός ταπεινού  σούπερ ήρωα ποδοσφαιριστή που μπορεί να μην κάνει τις τρελές ποδιές, μπορεί κάποιες φορές να χάνει γκολ που δεν χάνονται αλλά είναι ένα πραγματικό πολύεργαλείο. Ενας παίκτης που όταν μπαίνει μέσα δίνει τα πάντα για τη φανέλα. Και όσο και αν ο Μαρτίνς απεχθάνεται αυτό το χαρακτηρισμό. Είναι  ο παίκτης του προπονητή.  Διότι ακόμα και τερματοφύλακας να του πεί να παίξει ο Πορτογάλος του Μασούρα αυτός θα το κάνει και θα το πράξει με επιτυχία και ουχί βαριά καρδιά.

Δεύτερο κέρδος  ο Τικίνιο. Ο τύπος ,να τον έχει καλά ο Μεγαλοδύναμος, είναι ένα πραγματικό τανκ μέσα στην περιοχή.  Και οι κεφαλιές του θυμίζουν οβίδες.  Βουρ στο τέρμα που έλεγε και ο Αλέφαντος.  Μόλις θα βρεί στο 100% τα πατήματα του οι μισές και παραπάνω ομάδες στην  Ελλάδα ,να με συμπαθούν  οι αμυντικοί τους αλλά και πολλές στην Ευρώπη, δεν θα μπορούν να τον  σταματήσουν. Και το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι  ότι περαν αυτής της δυναμικής του, ο Τικίνιο είναι και πολύ καλός χειριστής της μπάλας και μπόρεί να παίξει και έξω απο το ζωγραφιστό.

https://www.youtube.com/watch?v=_yHQPx77FiM

 

 

Τρίτο κέρδος είναι το χειροκρότημα του κόσμου στον Μαρτίνς. Ο ίδιος πόσταρε το δικό του ευχαριστώ, μέσω social media, για το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας, δις, τον αποθέωσε δείχνοντας τη στήριξη του παρά το γεγονός της γκρίνιας που υπήρξε για κάποιες κακές εμφανίσεις της ομάδας. Ο κόσμος , όμως ότι και αν γράφεται και ότι αν ακούγεται, είναι πάντα ο καλύτερος κριτής και  βέβαια ουδείς μπορεί να ξεχάσει τι έχει προσφέρει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, χωρίς   βέβαια και ο ίδιος ο Πορτογάλος να είναι αγνώμων  ούτε προς τον οργανισμό Ολυμπιακό αλλά και τον κόσμο με τον οποίο έχει μάι καταπληκτική σχέση που κανεις δεν μπορεί να τη χαλάσει.

Τέταρτο κέρδος ο Κούντε. Ο Καμερουνέζος έχει μάι τέτοια σωματοδομή που για να βρεί ρυθμό πρέπει να παίρνει λεπτά συμμετοχής.  Μην ξεχνάμε ότι προερχόταν απο πολύμηνο τραυματισμό αλλά επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και ένας πολύ καλός παίκτης  που δεν έπαιζε τυχαία στην Μπουντεσλίγκα.  Και όπως φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε, ο Μαρτίνς τον πιστεύει τον Κούντε. Και είναι σίφγουρο ότι και με τον Καμερουνέζο παρόντα η ομάδα θα μπορεί να λεει ότι περα του Μπουχαλάκη έχει και ένα ακόμα αντί -Εμβιλά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button