Χωρίς κατηγορία

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Θρύλος

Το θέμα της Κεντρικής διαχείρισης των δικαιωμάτων της Σούπερλιγκα είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό γεγονός για το οποίο είχε σηκωθεί πολύ συζήτηση . Οι Πειριώτες είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στο πρόσφατο Δ.Σ της Σούπερλιγκα και σήμερα προέσαν σε μία ακόμα κίνηση.

 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, καταθέσουν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η προσφυγή τους θα εξεταστεί στο πλαίσιο συνεδρίασης που θα λάβει χώρα στις 5 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου:

Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button