ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μαρτίνς «κατασκοπεύει» την Μακάμπι Χάιφα

Δεν είναι κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά. Ο Πορτογάλος προπονητής το συνηθίζει. Ειδικά το καλοκαίρι που έχει μεγαλύτερη ευχέρεια για να κάνει ταξίδια για να «τσεκάρει» από κοντά στον αντίπαλο. Αυτό θα συμβεί και με τους Ισραηλινούς. Ο Μαρτίνς «κατασκοπεύει» την Μακάμπι Χάιφα.

Ο Μαρτίνς ταξίδεψε στην Χάιφα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ήδη στο Ισραήλ. Ταξίδεψε το βραδάκι της Παρασκευής με προορισμό το Τελ Αβίβ. Από εκεί, το Σάββατο, θα μεταβεί οδικώς στη Χάιφα. Εκεί θα παρακολουθήσει το ματς της Μακάμπι Χάιφα με την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Είναι το Σούπερ Καπ του Ισραήλ. Έτσι θα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να δει την αντίπαλο του Ολυμπιακού, στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν. Σε ένα ματς που κρίνεται ένας τίτλος και είναι δεδομένο πώς ο Μπαράκ Μπαχάρ δεν θα μπορέσει να «κρύψει» κάτι από τον Πορτογάλο. Οπότε θα αποκτήσει μια πιο καθαρή εικόνα για τον αντίπαλο, αλλά και για το δικό του, τελικό, πλάνο.

Μια πετυχημένη επιλογή

Όλα τα χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό και είχε τη δυνατότητα, τα καλοκαίρια, να κάνει ταξίδι για «κατασκοπεία» πριν κάποια αναμέτρηση για τα προκριματικά, ο Μαρτίνς το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Επίσης, τα ταξίδια του είχαν θετικό πρόσημο. Διότι γέμισε με σημειώσεις την ατζέντα του και απέκτησε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον αντίπαλο. Ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στη συνέχεια. Οι ομάδες που παρέταξε απέδωσαν όπως ήθελε. Επιπλέον, το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό. Αυτό περιμένει να συμβεί και τώρα, από το ταξίδι στο Ισραήλ. Ο Μαρτίνς «κατασκοπεύει» την Μακάμπι Χάιφα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button