ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βαριές κατηγορίες για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Βαρύ κι… ασήκωτο το κατηγορητήριο πάνω στο οποίο βασίζεται η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για εξοντωτικές τιμωρίες σε Μελισσανίδη, ΠΑΕ ΑΕΚ και άλλα πρόσωπα.

Σκοτεινά είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ …

Δύο ημέρες μετά την ιστορική «πεντάρα» που υπέστη στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό, οι «κιτρινόμαυροι», αλλά και ο μεγαλομέτοχός τους Δημήτρης Μελισσανίδης αντιμετωπίζουν ένα πολύ σοβαρό κατηγορητήριο. Όπως προκύπτει από την εισήγηση που έγινε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τιμωρία της ΑΕΚ με αφαίρεση δέκα βαθμών, αλλά και για ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου, του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας (και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ), Άγγελου Δανιήλ και δύο άλλων προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατηγορητήριο κάνει λόγο για δωροδοκία και βιαιοπραγία στην εκλογική διαδικασία όχι μόνο της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά συνολικά δέκα ποδοσφαιρικών ενώσεων (ΕΠΣ) με σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων σε αυτές! Τα πιο ισχυρά στοιχεία φέρονται να αφορούν στην ΕΠΣ Καρδίτσας και την Ένωση Σάλας.

Μάλιστα λέγεται πως έχουν προκύψει δεκάδες πρόσωπα (λέγεται πως είναι περίπου 50 άτομα) που είναι έτοιμα να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν παράνομες πράξεις εφόσον η Επιτροπή Δεοντολογίας μετά από εξέταση των δεδομένων και των υπομνημάτων κρίνει αναγκαίο να οδηγηθεί η υπόθεση σε ακροαματική διαδικασία και όχι να μπει στο αρχείο ως μη επαρκώς στοιχειοθετημένη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button