ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μαρτίνς είδε Ντιναμό Τυφλίδας – Νέφτσι Μπακού

Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας βρέθηκε ο Πέδρο και είδε από κοντά τις υποψήφιες αντιπάλους των πρωταθλητών Ελλάδας, στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να ταξιδέψει μέχρι τη Γεωργία. Πήρε την απόφαση να πάει στην Τυφλίδα για να παρακολουθήσει τις δύο ομάδες που είναι υποψήφιες αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Και καλά έκανε ο Πέδρο. Διότι, ήταν πολύ σημαντικό να έχει ο ίδιος απευθείας… εικόνα και άποψη για τις ομάδες που μπορεί να βρει στο δρόμο του σε δύο εβδομάδες. Είδε την Νέφτσι Μπακού να παίρνει μεν τη νίκη στην έδρα της Ντιναμό Τυφλίδας. Από την άλλη, δε, και επειδή το σκορ ξεγελά καμιά φορά, ο Πορτογάλος έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα και για τους Γεωργιανούς και για τους Αζέρους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα, έχοντας αρκετές σημειώσεις και για την Ντιναμό Τυφλίδας και για την Νέφτσι Μπακού. Ξέροντας τι θα χρειαστεί να προσέξει στα ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, για να μην αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός προβλήματα για την πρόκριση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button